Natural Cuina ens fa arribar aquesta nota sobre el Dia Internacional de la Celiaquia que se celebra el dia 16 de maig amb l’objectiu de que totes les persones celíaques del món s’uneixin i se sentin acompanyades i recolzades.
L’Associació Celíacs de Catalunya, entitat sense ànim de lucre creada en defensa dels interessos i salut de les persones celíaques i de les seves famílies, posa en marxa una sèrie d’accions dins del marc de les escoles i centres educatius en col·laboració amb les empreses de restauració acreditades per aquesta entitat.
Amb aquesta iniciativa volem familiaritzar a les escoles, nens i nenes sobre la malaltia celíaca i altres patologies relacionades amb la ingesta de gluten, que afecten un 7% de la població a Europa, sensibilitzant-los sobre la importància de seguir una dieta saludable i sense gluten.
És una oportunitat per donar visibilitat de la importància que té el correcte maneig de les dietes especials en les escoles per poder garantir la seguretat alimentària i la inclusió dels nens i nenes.
Per a més informació: